Ecoturisme

A Monmar ens renovem constantment per tal d’acostar els nostres visitants a l’entorn de Llançà.

Tenim la filosofia de no només preservar els nostres espais naturals sinó que volem participar de manera activa en la protecció del ecosistemes i fomentar la biodiversitat, ja que creiem que és imprescindible mantenir una harmonia entre home i natura per a un futur sostenible.

Així doncs, impulsar el turisme responsable, és un dels nostres principals objectius.

Conèixer de primera mà les problemàtiques actuals, i la participació en les feines que realitzem per combatre-les, creiem que és la millor manera per tal de promocionar l’ecoturisme a la Costa Brava.

L’associació Monmar de Llançà - Costa Brava és una entitat sense ànim de lucre amb la voluntat de divulgar les activitats nàutic- pesqueres de Llançà amb els següents objectius:

  • Incrementar el valor del patrimoni històric, cultural, social i natural marítim i pesquer del municipi en totes les accions plantejades per aquesta entitat.
  • Desestacionalitzar la temporada turística a Llançà i,  d’aquesta manera, generar activitat a les empreses del municipi en la temporada baixa.
  • Fomentar el treball en xarxa a través de les empreses locals de Llançà i generar sinèrgies amb l’administració pública.
  • Oferir un nou producte al municipi adreçat a segments específics de visitants: Famílies, joves i escolars.
  • Apostar per oferir activitats sostenibles, totes elles relacionades amb la pràctica de l’ecoturisme i molt vinculades amb l’aplicació de la Carta Europea del Turisme Sostenible que aplicarà properament el Parc Natural del Cap de Creus.

Ens hi acompanyes?