Pescaturisme - Costa Mediterrània

Pescaturisme amb la barca d’arrosegament Costa Mediterrània 

Ja fa més de 5 anys que en Jaume fa Pesca Turisme, on ens us ensenyarem el nostre dia dia en la pesca principalment de l’apreciat escamarlà de Llançà, el lluç, la maire i el rap.

Sortirem a les 6 del matí i pujarem a coberta amb la sortida del sol, navegarem 3-4h mar endins gaudint del paisatge, veient com es fa petit amb la pujada del sol. Quan arribem al caladero serà el moment de començar la jornada! Podreu veure com calem l'art.

Desprès la tripulació netejarà el peix i desfruitarem d’un esmorzar de forquilla de peix a la planxa, gamba o escamarlà. Acabat d’esmerçar pujareu al pont amb el patró, que us explicarà el sistema de pesca i els valors de la nostre feina.

Al cap de 3-4 hores llevarem l’art, posarem el peix a la banda i tornarem a calar de nou. A continuació podreu ajudar a la feina de triar el peix per mides i espècies com a membre més de la tripulació o fer fotos observant l’activitat. Quan acabem de posar el peix a la nevera farem el ranxo segons la inspiració del cuiner que farà arròs, fideuà o suquet. Dos hores desprès tornem a llevar l’art i ja naveguem cap a casa. Al arribar al port farem una visita a la llotja i us explicarem el sistema de venta i al acabar se us obsequiarà amb una part del peix pescat.

*Les begudes, l’equipació de pescador, les armilles i l’assegurança estaran incloses durant tota l’activitat a mar.