Natació - SalaSalut

Natació en aigües obertes 

La natació és, sense cap mena de dubte, un dels esports més sans que existeix. En nedar, el cos guanya força, resistència, agilitat i elasticitat. Si a més es practica al mar, en aigües netes i naturals, sense agents químics i en contacte amb el sol i l’aire pur, els seus beneficis físics i mentals es multipliquen.

Aquesta escola s’adreça a tots aquells que volen gaudir de l’experiència de nedar en aigües obertes, ja tinguin l’objectiu de participar en travessies amb caràcter competitiu com, simplement, participar en trobades amb altres nedadors i nedadores o bé passar-ho bé amb una activitat al medi natural. És oberta per a nens i nenes a partir de 6 anys o bons nedadors.

Les sessions de natació inclouran jocs i preparació física. Els entrenaments es faran tant en aigua com en sec. Entre d’altres es treballaran els conceptes bàsics de seguretat en el mar, la tècnica específica per a aigües obertes, la natació amb neoprè, els treballs específics d’orientació i el desenvolupament de les diferents capacitats físiques al mar.