Club Nàutic Llançà

Escola de Vela

El Club Nàutic Llançà és una entitat esportiva que gestiona el port de Llançà, el qual pot collir fins a 500 embarcacions. És una associació que té per objecte el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

A tal efecte, el club, amb la coordinació de la junta directiva, es troba estructurat en diverses seccions esportives, on la pràctica esportiva desenvolupada més rellevant és la vela. 

El nostre Club està distingit en Bandera Blava, distingiu que s’atorga als club que compleixen, entre altres condicions, un seguit de criteris d’accessibilitat, protecció de l’entorn i el medi, organització d’activitats, divulgació del respecte per la natura i serveis als usuaris de les instal·lacions. 

Actualment el nostre equip el forma:

 

-       Job Caball Olivet, actual coordinador d’activitats, llicenciat en CAFE ( ciències de l’activitat física i l’esport) i professor de secundària d’educació física. Fill de pescador i amant del mar, té un gran bagatge en el  món de les activitats nàutiques i molta experiència en el lleure.

-       Marina López Casanova, actual coordinadora de Vela, amb el Tècnic de nivell I, actualment sent projecte Olímpic amb l’embarcació de Nacra, i amb molta experiència en competicions de vela. A més, està graduada amb Oceanografia, carrera que estudia el fons marí.

 

El nostre equip l’acaben formant tècnics professional en Vela i exregatistes amb molta experiència en aquest món, com la Tatiana Hettier, en Sergi Rivera o en Roc Vidal.

 

Entre tots ens complementem per oferir la millor metodologia per l’ensenyança de la vela a totes les edats.