Confraria pescadors

La Confraria de Pescadors del Port de Llançà es remonta al 1920. La seva tasca principal és la primera venda dels productes pesquers dels vaixells amb base al seu port als professionals que participen cada tarda a la subasta a la Confradia.

La Confradia representa a la flota pesquera de Llançà que es composa per nou embarcacions d’arrossegament, tres embarcacions de palangre de fons i sis d’arts menors, que pesquen amb xarxes fixes, palangrillo , nanses i altres ormejos. Les seves tripulacions formen un col·lectiu d’uns cinquanta-sis persones, entre mariners, mecànics i patrons.

El seu patró major, en Jordi Fulcarà, participa del projecte MONMAR compartint el seus coneixements i facilitant l’accès a les instal·lacions.

El passat exercici 2017 la Cofraria de Pescadors va efectuar vendes per un volum de mes de sis-centes tones de peix, superant el quatre milions i mig d’euros

Visiteu la Confradia i veureu com arriben les barques de pesca, com es fa la subasta i com treballen els professionals del mar. 

 

Descobreix la Mar amb la nostra Gent de Mar!