Nova Armonia Uno

Pescaturisme

Som una petita empresa familiar de dues generacions, amb més de quaranta anys d'experiència dedicats a la Pesca Artesanal, en la modalitat de Pesca d'Arrossegament de Fons i amb el que hem aconseguit des de fa més de cinc anys combinar-la, des del mes de Maig fins al 31 de Setembre, amb la Pesca Turisme. La Pesca Turisme consisteix en portar a bord grups d'una a quatre persones (majors de dotze anys acompanyats per adults) perquè gaudeixin d'una experiència única i inoblidable mai viscuda amb els professionals del mar.

Navegar, veure sortides de sol fantàstics, veure com calem les xarxes, la hissada de les mateixes, menjar peix acabat de pescar a bord, o poder tenir la sort de veure dofins, tonyines, peixos lluna, etc. Són algunes de les coses que ens encanta compartir amb vostès.

A més cada persona disposarà d'una llitera per descansar si així ho prefereix o prendre el sol, fer fotos, vídeos, etc. Cada persona també tindrà una armilla salvavides, assegurança d'accident de responsabilitat civil, també disposem de WC, dutxa, lavabo i cuina-menjador, totes les persones que han viscut aquesta experiència s'han emocionat i portat un record inoblidable i, des de fa ja diversos anys, conservem un gran record i una grata amistat de tots ells. Esperem que us animeu i pugueu gaudir d'aquesta experiència inoblidable.

El dia abans d'embarcar sempre tenim una xerrada a nivell informatiu per explicar com han de venir en temes de roba, calçat, etc. El viatge en si es compon de 10 a 12 hores que alhora sembla molt de temps però que a la majoria se li fa curt, i sempre que el temps ho permeti.