SK Kayak

Escola de caiac
Activitats a la natura

Pau Calero va crear SK KAYAK l’any 2000 amb l’objectiu d’ensenyar el caiac de mar d’una manera segura.

Apassionat del Cap de Creus i de les activitats a la natura, des de fa uns anys proposa amb el seu equip de biòlegs - llicenciats en INEFC, instructors de la Federació Catalana de Piragüisme i Guies Acreditats pel Parc Natural del Cap de Creus -, experiències per posar en valor la fauna i flora mediterrània i història marinera de Llançà d’una  manera sostenible i divertida. Organitza excursions en caiac per tot la Costa Brava i és soci fundador del Pagaia Club de Caiac Cap de Creus.

En Pau forma part del Plenari de la Taula d'Ecoturisme a Catalunya, està en el Grup de treball de la Carta Europea Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural del Cap de Creus, col.labora en el Postgrau d'Ecoturisme UAB i és soci fundador de MONMAR.

SK KAYAK col.labora en el projecte Iberaves de la SEO-Birdlife, en el projecte Dofins de Tramuntana de Submon, és empresa col.laboradora de la IAEDEN, participa en el projecte Wildsea Europe Marine Ecotourism i en accions del Let's Clean Up Europe. Té el distintiu d'Empresa Col.laboradora del Parc Natural del Cap de Creus.

Cada any SK KAYAK any organitza activitats solidàries per recollir fons per entitats sense ànim de lucre.


Navegar amb SK KAYAK és aprendre palejant